2681067404 6974895222 17χλμ Άρτας - Τρικάλων, Διάσελλο, Άρτα xristostsigaridas58@gmail.com
 
 
 
   
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ | Μάρμαρα - Γρανίτες Άρτα - Εμπορία - Επεξεργασία & Τοποθέτηση Μαρμάρων Άρτα


Στην επιχείρησή μας “ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Άρτα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Δημάρι, μπορείτε να βρείτε μια τεράστια γκάμα σε μάρμαρα και γρανίτες, με προέλευση από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, διαθέτουμε ένα μεγάλο αριθμό από είδη μαρμάρων και γρανιτών άριστης ποιότητας, κατάλληλα για κάθε ανάγκη και κάθε κατασκευή. Δείτε παρακάτω μερικά εξ’ αυτών.

Παράλληλα, στην επιχείρησή μας θα βρείτε πέτρες καρύστου, ενεργειακά τζάκια, καθώς και είδη μνημείων όπως καντήλια, κορνίζες, ανθοδοχεία, σταυρούς και πολλά ακόμα προϊόντα μνημείων σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας


για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας συμβουλέψουμε για το πιες είναι η ιδανικές επιλογές που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας.

Στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουμε την τεχνογνωσία μας για να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
 
     
 
 

 


 

 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Άρτα και τις γύρω περιοχές, κατόπιν συνεννόησης.