2681067404 6974895222 17χλμ Άρτας - Τρικάλων, Διάσελλο, Άρτα xristostsigaridas58@gmail.com
hero image
 
 
 
   
     
     
  ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ
Μάρμαρα - Γρανίτες Άρτα - Εμπορία - Επεξεργασία & Τοποθέτηση Μαρμάρων Άρτα


Η επιχείρησή μας “ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Άρτα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Δημάρι, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια στο χώρο του μαρμάρου, παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Καθημερινά, σε εμάς μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από μάρμαρα και γρανίτες, υψηλής ποιότητας, προκειμένου να μπορείτε να επιλέξετε τα ιδανικά προϊόντα για οποιαδήποτε σχετική κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
  Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας

μπορούμε να αναλάβουμε την κοπή και την επεξεργασία των μαρμάρων και των γρανιτών, στις διαστάσεις που επιθυμείτε, ενώ χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή με μάρμαρα και γρανίτες επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Αναλαμβάνουμε κατασκευές ταφικών μνημείων έως, πάγκους κουζίνας και μπάνιου, επενδύσεις τζακιών και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή με μάρμαρο επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά και δίνουμε μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Παράλληλα, σε εμάς μπορείτε να βρείτε πέτρες Καρύστου, ενεργειακά τζάκια, καθώς και είδη μνημείων όπως καντήλια, κορνίζες, ανθοδοχεία, σταυρούς και πολλά ακόμα προϊόντα μνημείων σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
 
ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ


Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να συζητήσει μαζί σας και να σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις.
 
     
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Άρτα και τις γύρω περιοχές, κατόπιν συνεννόησης.