2681067404 6974895222 17χλμ Άρτας - Τρικάλων, Διάσελλο, Άρτα xristostsigaridas58@gmail.com
hero image
 
 
 
   
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ | Μάρμαρα - Γρανίτες Άρτα - Εμπορία - Επεξεργασία & Τοποθέτηση Μαρμάρων Άρτα


Με χρόνια πορείας στο χώρο του μαρμάρου, η επιχείρησή μας “ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Άρτα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Δημάρι, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή με μάρμαρο ή γρανίτη επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να συζητήσετε τις ανάγκες σας, να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις και να υλοποιήσει έργα διαχρονικά που θα κάνουν το χώρο σας κομψό και λειτουργικό.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
  ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

 
 
  Ταφικά Μνημεία & Αξεσουάρ
  Τοποθέτηση & Επένδυση Τζακιών
  Πάγκους Κουζίνας
  Πάγκους Μπάνιου
  Δάπεδα
  Σκάλες
 
     
  και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή με μάρμαρο ή γρανίτη επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Άρτα και τις γύρω περιοχές, κατόπιν συνεννόησης.  
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩ & ΓΡΑΝΙΤΩΝ
Μέσα από μια μεγάλη γκάμα μαρμάρων και γρανιτών που διαθέτουμε, μπορείτε να επιλέξετε αυτά που επιθυμείτε και εμείς θα αναλάβουμε να κάνουμε κάθε σας επιθυμείτε πραγματικότητα.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Κομψές & Ποιοτικές Λύσεις


Επεξεργαζόμαστε τα μάρμαρα και τους γρανίτες με τέχνη και μεράκι, ενώ για κάθε κατασκευή που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε ακόμα και για την πιο μικρή λεπτομέρεια.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό μικρών και μεγάλων έργων στην Άρα και στις γύρω περιοχές.

Έτσι, έχουμε αποκτήσει την πείρα που χρειάζεται για να μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή με μάρμαρο επιθυμείτε, όσο δύσκολη και πολύπλοκη και αν είναι.
 
     
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Άρτα και τις γύρω περιοχές, κατόπιν συνεννόησης.