2681067404 6974895222 17χλμ Άρτας - Τρικάλων, Διάσελλο, Άρτα xristostsigaridas58@gmail.com
 
 
 
 

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ
ΜΑΡΜΑΡΩΝ & ΓΡΑΝΙΤΩΝ

 

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
& ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

 

ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ
Μάρμαρα - Γρανίτες Άρτα - Εμπορία - Επεξεργασία & Τοποθέτηση Μαρμάρων Άρτα


Η επιχείρησή μας “ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Άρτα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Δημάρι, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια στο χώρο του μαρμάρου, παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Καθημερινά, σε εμάς μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από μάρμαρα και γρανίτες, υψηλής ποιότητας, προκειμένου να μπορείτε να επιλέξετε τα ιδανικά προϊόντα για οποιαδήποτε σχετική κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε...
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
 
 
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με χρόνια πορείας στο χώρο του μαρμάρου, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή με μάρμαρο ή γρανίτη επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μάρμαρα & Γρανίτες

Μάρμαρα & Γρανίτες

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα μαρμάρων και γρανιτών που διαθέτουμε, μπορείτε να επιλέξετε αυτά που επιθυμείτε και εμείς θα αναλάβουμε να κάνουμε κάθε σας επιθυμείτε πραγματικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ενεργειακά Τζάκια

Ενεργειακά Τζάκια

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από ενεργειακά τζάκια, προκειμένου να επιλέξετε αυτά που επιθυμείτε για το τζάκι της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Είδη Μνημείων

Είδη Μνημείων

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από είδη μνημείων, σε διάφορα σχέδια και υλικά, ώστε να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Κάντε click εδώ και δείτε διάφορες φωτογραφίες
από δουλειές μας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ